Αγαπητοί επισκέπτες,

 

καλώς ήλθατε στους «Κρήτες oπου γης», On Line.

 

Η όλη μας προσπάθεια είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να  βρίσκετε κάθε πληροφορία που αφορά την Κρήτη (χωριά, πόλεις) που δύσκολα και με πολύ κόπο θα βρείτε σε εγκυκλοπαίδειες αλλά και σε άλλα έντυπα.

Στην ενότητα :

1. Σύλλογοι Κρητών, έχουμε καταχωρήσει όλους τους γνωστούς σε εμάς Συλλόγους και περιμένουμε να καταχωρήσουμε και όσους άλλους μας στείλουν τα στοιχεία τους και τα νέα τους.

2. Τύπος, έχουν συγκεντρωθεί οι εφημερίδες και τα περιοδικά που καταφέραμε να βρούμε και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τον κατάλογο μέχρι να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια.

3. Εκπαίδευση, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν και άλλα σχολεία που έχουν web site και που θα χαρούμε πολύ να τα καταχωρήσουμε στις σελίδες μας, καθώς επίσης τα νέα και τις δραστηριότητες τους.

4. Μουσική, καταφέραμε να συλλέξουμε ένα πρώτο κατάλογο με αρκετά web site μουσικών. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να τον ενημερώνουμε με την βοήθεια σας.

5. Ιδρύματα, προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα κατάλογο με Ιδρύματα που ασχολούνται με την Κρήτη και τους Κρήτες. Συγκεντρώσαμε όλες τις υποτροφίες που αφορούν νέους Κρητικούς και είναι αρκετές, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας αυτή.

Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας για να κάνουμε πραγματικά το Κρήτες On Line σημείο συνάντησης των Κρητών "όπου γης".

 

Η Ομάδα υποστήριξης του

Krites On Line