Εκδηλώσεις

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Εκστρατεία για την προστασία του Φοινικοδάσους του Βάι

 

Σύσκεψη με θέμα το συντονισμό των ενεργειών για την προστασία του φοινικοδάσους του Βάι από το έντομο Rhynchophorus ferrugineus (κν. κόκκινος ρυγχωτός κάνθαρος των φοινίκων) πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δ/νσης Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης με την συμμετοχή των Δ/νσεων Γεωργικής Ανάπτυξης και Δασών της Περιφέρειας Κρήτης, της Δ/νσης Δασών Λασιθίου, του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε Ηρακλείου, της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Λασιθίου και του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Κρήτης.

Περισσότερα »

Συγκέντρωση ντοκουμέντων για τον γέροντα Ειρηναίο

 

Κάλεσμα για τον εμπλουτισμό του εκθετηρίου χώρου, που είναι αφιερωμένος στη δράση, τις πρωτοβουλίες και προσφορές του σεβασμιώτατου Γέροντα Ειρηναίου Γαλανάκη, απευθύνει η Ένωση Προβολής του Έργου του από Κισάμου και Σελίνου Μητροπολίτη Ειρηναίου, με αφορμή τη συμπλήρωση του εκατοστού έτους της ηλικίας του.

Περισσότερα »

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ε ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (AREPO)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τα Προϊόντα Γεωγραφικών Ενδείξεων (A.R.E.P.O). Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματο-ποιήθηκε στο κτίριο της Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες, την περασμένη Τρίτη 25 Ιανουαρίου,

Περισσότερα »

Τέσσερις μαθητές του Ηρακλείου διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ποίησης Οι διακριθέντες και η καθηγήτρια κ. Ραμουτσάκη μιλούν στην “Π” Τέσσερις μαθητές

Της Κατερίνας Μυλωνά

Πνευματικοί άνθρωποι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας. Μοναδικά παραδείγματα τέσσερις νέοι μαθητές από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου, τέσσερις πολίτες του αύριο που εκφράζουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το σήμερα μέσα από την ποίηση.

Περισσότερα »